Az Élettükröt ketten alapítottuk, Anna és Veronika.
A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné képzésén találkoztunk és 2016 januárjában kezdtük szakmai együttműködésünket és munkánkat, amely folytatása volt közös tanulmányainknak. A bölcsész és tanári háttér (Anna) remekül illeszkedett a közgazdász múlttal (Veronika), e két kompetencia remekül egészíti ki egymást a közös mentálhigiénés szemléletben.  

Mindketten dolgoztunk olyan ún. alacsony küszöbű mentálhigiénés és lelkigondozói szolgálatnál, ahová bárki betérhetett a nehézségeivel, kérdéseivel. Ez a tapasztalat adta meg a bátorságot ahhoz, hogy a lelki egészség, rugalmasság és egyensúly megőrzésének fontosságát átültessük a vállalati kultúrában is. Hiszen mindannyian ugyanarra vágyunk, társadalmi státusztól, munkahelyi pozíciótól függetlenül: elfogadásra, figyelemre és meghallgatásra.

2023 januárjától csatlakozott hozzánk együttműködőként  Kriszta, akivel szintén a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné képzésén találkoztunk. Kriszta tapasztalata és szemlélete tovább gazdagítja az Élettükör szakmai kompetenciáját és jelenlétét.

Mi abban hiszünk, hogy a lélek ellenállóképességének megőrzése mindannyiunk lételeme és erőforrása, és biztonságos keretek között, szakmai kompetenciával és tapasztalattal, munkahelyi keretek között is lehet ebben segíteni a munkavállalókat. Küldetésünk, hogy a lelki egészség és rugalmasság védelme és támogatása a vállalati kultúrában értékké váljon.