Ajánlások

„Az Élettükör Mentálhigiénés csapat segítette a Covid idején a munkatársaink lelki rezilienciájának növelését. A nagy munkaterhelés, a külföldi munkavégzés és a járvány miatti izoláció körülményei közepette ennek kiemelt jelentősége van. A személyes jelenléttel megtartott workshopon dolgozóink majdnem harmada vett részt, majd az online térben mentor csapat kialakításában is támogattak minket. A munkatársaktól nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett, az emberek értékelték a feléjük fordulást. A járványnak még sajnos nincs vége, de úgy látjuk a menedzsmenttel szorosan együtt dolgozó és gondolkodó professzionális mentálhigiénés csapat megóvott minket az egyedi összeomlásoktól, illetve maximálisan hozzájárult a szervezet teljesítményének magas szinten tartásához.”

„A jól ismert vezetői eszközök alkalmazása jól ismert válaszokat eredményez. Sokszor mindez elegendő. Vannak olyan esetek azonban, amikor ez nem elég. Nemcsak többre, hanem másra van szükség.
Anna és Veronika abban segítettek, hogy a kollégák magukra, a saját lelki problémáikra is szánjanak időt. Nyitott és inspiráló légkört teremtettek a személyre szabott, anonim beszélgetésekhez. A kollégák legtöbbször nem is válaszokat, megoldást kerestek vagy útba igazítást kértek, egyszerűen csak jó érzés volt nekik, hogy beszélhettek a személyes dilemmákról, elakadásaikról.
Az Élettükör megoldásai újszerűek és remekül illeszthetők a vezetők eszköztárába.”

“Felkészült, kompetens szakembereket ismertem meg személyükben, akik nagy elkötelezettséggel dolgoztak azon, hogy szakértelmükkel támogassák a munkavállalókat, és ezáltal elősegítsék munkahelyi jól-létüket. Nagy volt az érdeklődés az egyéni konzultáció és coaching iránt, amelyre a Bank erre lefoglalt elkülönített tárgyalóiban biztosítottunk lehetőséget.
Tapasztalataim alapján örömmel ajánlom az Élettükör Mentálhigiénés Műhely munkatársait azoknak, akik munka-magánélet és család-karrier témakörben keresnek tréninget és tudásanyagot, és azoknak a vállatoknak, akik munkavállalóik jól-létét ezúton is szeretnék támogatni.”

Élettükör Mentálhigiénés Műhely - referenciák

“Egy szervezet átalakítási folyamatakor szerveztünk life coachingot a csapatunknak, ami a visszajelzések alapján nagyon hasznos és időszerű volt.
Abban segítette a munkatársakat, hogy meg tudják oldani a jelenlegi bizonytalan helyzetet, vagy akár magánéleti problémát, és ennek eredményeképpen a lelkükben megerősödjenek, eredményesek legyenek, rugalmasan tudjanak reagálni a változásokra. Az Élettükör life coachingot ajánlom minden vezetőnek, hiszen az egészség a munkahelyen nem csak testi értelemben fontos, érdemes koncentrálni a munkatársak lelki egészségére is.”