Soul at Work

Munkavállalói lelki egészség és jól-lét a Soul at Work program segítségével

Lelki egészség a munkahelyen a Soul at Work program segítségével.

Hogy vagy?

A Soul At Work munkavállalóknak szóló program során értékkel és értelemmel töltjük meg a mindennapokban már elhasználódott kérdést. Hisszük, hogy a lelki egészség mindenkinek jár! Legyen ez az emberközpontú munkahelyek egyik ismérve!

A Soul At Work programunk azoknak az elkötelezett vállalatoknak szól, akiknek fontos a munkavállalói lelki egészség, jól-lét. A program keretében megtartott preventív ülések célja a munkavállalók lelki rugalmasságának megőrzése és támogatása. A Soul At Work egy “lelki edzőterem”, ahová a munkavállalók a lelki egyensúly megőrzése, karbantartása, vagy visszaszerzésének érdekében járnak. A lehetőség, hogy a munkáltató időt biztosít a munkavállalónak, hogy önmagával foglalkozzon, segítheti és növelheti a dolgozó lojalitását és elköteleződését a cég felé. A program sikerének kulcsa a szakmai kompetenciánkban és hitelességünkben rejlik.

  • A programban a munkavállalók mentálhigiénés szemléletű konzultáción vesznek részt, ahová életük bármely területéről vihetnek kérdéseket, nehézségeket.
  • A lelki rugalmasság és erőnlét megőrzésével a munkavállalók szembe tudnak nézni a nehéz vagy váratlan helyzetekkel, kihívásokkal, vagy akár sikerekkel.
  • A konzultáció közben új szempontok kerülnek elő, új megoldások, új megküzdési stratégiák születnek.
  • A konzultáció célja a meghallgatás, a tudatosítás és a támogatás.
  • A nyugodt és biztonságos légkört titoktartás biztosítja.