Sajtómegjelenések

Tedd mérlegre a jelent! – Egyensúly helyett munka-magánélet összehangolás

Hol van az én utam? Mit is akarok valójában? Hogyan tudom elérni, megvalósítani, amire vágyom? – Sokan tesszük fel ezeket a kérdéseket. Pigler Annától és Robogány Veronikától, az Élettükör Mentálhigiénés Műhely alapítóitól izgalmas válaszokat kaptunk önismeretről, változásról, lelkiismeretfurdalásról és zsonglőrködésről.

Megjelent a Budapest.imami oldalán 2018.01.17-én.

Visszatérés a láthatatlan munkából a munkahelyre

Ki vagyok, és mit szeretnék igazából csinálni? Judit példáján keresztül talán közelebb jutunk a saját válaszainkhoz is.

Megjelent a Budapest.imamin 

3+1 dolog, amit gondolj át, ha visszamész dolgozni!

Ha a munkában elakadunk vagy szétszakadunk, ez hatással lesz a magánéletünkre. A kölcsönhatás oda-vissza igaz. Milyen esélyt ad a krízis? Hogyan töltsük fel a testi és lelki akkumulátort? Gyakorlati megoldások:

Megjelent a Budapest.imamin 2018. 02. 16-án.

Krízis, karrier, család, tükör

Az Élettükör Mentálhigiénés Műhely két alapítója, Pigler Anna pedagógus, mentálhigiénés szakember és Robogány Veronika közgazdász, mentálhigiénés szakember új fejezetet nyitott szakmai életében. Több év mentálhigiénés munkájuk tapasztalatai alapján új módszereket dolgoztak ki, melyeket egyénre szabva, érzékenyen adnak át, támaszt adva mindazoknak, akik keresik a harmóniát munka és magánélet között.

Megjelent a Családhálón

Függetlenség, karrier, kiteljesedés, gyerek – Hogyan férnek meg egymás mellett?

Mi lesz azokkal, akiknek nehézséget okoz a családalapítás? Két teljesen különböző karakterű és élethelyzetű fiatal nő példáján keresztül mutatunk megoldásokat.

Katolikus Rádió: Magvetés című műsora

Szerkesztő: Madocsai Bea
Honnan merítek erőt, ha tartósan beteg vagy fogyatékos a gyermekem? Beszélgetés Orosz Andrea gyógypedagógus, szupervízorral és Robogány Veronika mentálhigiénés szakemberrel.

Elhangzott: 2019.03.11. 17:04-kor, a 33. perctől:
https://www.katolikusradio.hu/archivum.php?firstaudioid=17&mev=2019&mho=03&mnap=11&mora=17&mperc=04

Katolikus Rádió: Teljességünk felé című műsora

Szerkesztő: Gerbei Anita
Csend. Ez volt a februári vezérmotívum az Élettükör Mentálhigiénés Műhely közösségi oldalán, melynek alapítója Pigler Anna és Robogány Veronika. A tervek szerint minden hónapnak lesz vezérmotívuma, így a januáré a bátorság volt, erről múlt heti műsorunkban beszélgettünk, a februáré a csend. Mai műsorunkban a két alapító munkatárssal a csendről beszélgetünk. Termékeny, ijesztő, kontemplatív, lényeget felismerő eredménye lehet-e a csendnek.

Nők Lapja Psziché 2018/december

Nők Lapja 2019/január